POLITICA DE RETUR

 

DREPTUL DE RETRAGERE

Aveti dreptul sa va retrageti din acest contract in termen de 14 zile fara a furniza vreun motiv. Perioada de retragere expira în termen de 14 zile din ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul si care este indicată de consumator intra în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne informati (S.C. EMBConceptStudio S.R.L., str. Drumul Gura Putnei nr. 135, Bl. 5, Et. 3, Ap. 21, Cam. 1, Sector 3, București, nr reg. Com: J40/15203/2018, cod unic de înregistrare 40036151, Telefon +40 726 780 864, www.embstudio.ro) cu privire la decizia dvs. de a va retrage din acest contract printr-o declaratie fara echivoc (de exemplu o scrisoare trimisă prin posta, fax sau e-mail). Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa transmiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea termenului de retragere. Aveti in vedere ca produsele realizate conform indicatiilor dumneavoastra, personalizate, se returneaza doar in situatia in care prezinta defecte de productie.

EFECTELE RETRAGERII

Daca va retrageti din acest contract, va vom rambursa toate platile primite de la dvs., cu exceptia costurilor de transport, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua o astfel de rambursare utilizând aceleași mijloace de plată pe care le-ati utilizat pentru tranzacția initiala, cu exceptia cazului in care ati convenit in mod expres altfel; in orice caz, nu veti plati nicio taxa ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem retine rambursarea pana cand vom primi produsele inapoi. Veti trimite produsele inapoi sau le veti preda fizic fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne comunicati retragerea din acest contract. Termenul este indeplinit daca trimiteti inapoi produsele inainte de expirarea termenului de 14 zile. Sunteti raspunzator pentru orice diminuare a valorii bunurilor care rezulta din manipularea, altul decat ceea ce este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile si functionarea bunurilor.

Bunurile returnate trebuie sa fie in aceasi conditii in care au fost primite, fara urme de distrugere.

EXCEPTII LA DREPTUL DE ANULARE

Revocarea acestui contract nu este posibila in ceea ce priveste livrarea de bunuri care nu au fost prefabricate si care au fost fie selectate individual, fie personalizate în mod explicit de client pentru a-si satisface preferintele personale. 

Conform Ordonanței de urgență nr 34/2014, art. 16, sunt exceptate de la dreptul de retragere produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

PRODUSE CU DEFECTE 

In cazul in care produsele livrate au un defect vizibil, fie din cauza producatorului sau al transportatorului, va rugam sa trimiteti o sesizare pe adresa office@embstudio.ro cu toate detaliile comenzii si poze atasate cu defectele produsului. Acesta produs va fi investigat atat de producator, cat si de transportator pentru a identifica cauza posibilelor defecte, urmand ca dupa ce se identifica cauza sa vi se inlocuiasca produsul, fara a fi obligati la nici o plata in plus.

PE CE ADRESA RETURNEZ PRODUSUL?

In cazul in care luati decizia de a returna a produsul, in termen de 14 zile de la primirea lui, dupa ce semnalati oficial acest lucru, adresa folosita va fi sediul embstudio, str. Drumul Gura Putnei nr. 135, Bl. 5, Et. 3, Ap. 21, Cam. 1, Sector 3, București, Romania.

AI NELAMURIRI?

Pentru orice clarificari ne puteti scrie la office@embstudio.ro