You are currently viewing Prj 2022 – The locked people project

Prj 2022 – The locked people project

Cel mai complex proiect la care lucrez în prezent, numit preliminar The locked people project, se va concretiza, sper eu, într-un joc de tip Escape Room, care îmbină lumea reală și cea digitală.

În acest joc veți lua parte la o poveste ficțională, în rolul unui personaj care are niște amintiri blocate. Cu alte cuvinte, nu-și amintește unele lucruri din trecutul acestuia. Amintirile blocate sunt reprezentate de cele patru imagini. Filmând cu telefonul către acestea, vor apărea reprezentările virtuale ale lor. Toate cele 4 capete sunt interactive.

Scopul jocului este ca jucătorul să vizioneze câteva amintiri vii, care îl vor ajuta să găsească indicii pentru a debloca amintirile uitate. Totul contra-timp.

Un alt element definitoriu pentru joc este portalul către amintirile vii ale personajului. Întrucât acestea sunt într-un număr mai mare, jucătorul se va folosi de consola timpului pentru a alege ce amintire să vadă în portal. Consola timpului este desenul cu mecanismele de ceas. Filmând cu telefonul spre acesta, modelul 3d augmentat va permite, atingând niște butoane, ca jucătorul să comute între amintiri.

 

Portalul despre care vorbeam va funcționa similar cu cel din proiectul cu galeria virtuală. Am scris despre acel proiect aici: [link]. Diferența va fi aceea că se vor putea accesa locuri diferite în portal, utilizând butoanele de pe consola timpului.

Un alt element al jocului va fi cronometrul. Filmând spre imaginea respectivă, jucătorul va vedea cât timp mai are la dispoziție pentru a-și accesa amintirile blocate.

Ultimul element este harta de joc. Filmând spre aceasta, jucătorul va vedea o hologramă a orașului unde are loc toată acțiunea jocului, precum și indicații ajutătoare.

Mai multe detalii despre acest proiect vor veni pe măsură ce fac progrese notabile. Toate mecanicile descrise până aici, dar și altele, au fost deja programate și funcționează.

Ersin

 

Lasă un răspuns